Dinnershow met William Janz

Julio Iglesias dinnershow by William Janz
Een heerlijk driegangendiner met livemuziek van William Janz
zo 15 sep '24 18:00
zo 15 sep '24
18:00
  • zo 15 sep '24
    18:00
    Foyer Groot
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Geniet van een romantische avond uit. William Janz neemt je tijdens een heerlijk driegangendiner mee langs de grootste hits van zijn idool Julio Iglesias.

Geniet van heerlijke gerechten en prachtige muziek. Verwacht een avondvullende dinnershow waarbij alle grote hits van Julio Iglesias, zoals 'Me Va', 'Quiero', 'Amor Amor Amor' en 'Milonga' langskomen. En natuurlijk Williams eigen hits!

William Janz verraste het Spaanse publiek met zijn onweerstaanbare Julio-stemgeluid en veroverde hun harten in España Got Talent. Dankzij deze internationale doorbraak is Janz’ video al meer dan 15 miljoen keer bekeken. William Janz is uitgeroepen tot de nummer 1 Julio Iglesias-zanger ter wereld en is actief in maar liefst 7 Spaanstalige landen!

Diner
Het diner bestaat uit driegangen die worden verzorgd door Restaurant Cusco. In Cusco genieten gasten van al het moois én lekkers dat Zuid-Amerika te bieden heeft. Voor deze dinnershow slaan Markant Theater Maashorst en Restaurant Cusco de handen in één om een onvergetelijke en culinaire avond aan te bieden. Cusco heeft speciaal voor deze dinnershow een menu samengesteld.

Je wordt verdeeld over tafels van 2-6 personen. Al eerder tickets aangeschaft, maar wil je wel graag bij elkaar zitten? Dan willen we je vragen om contact op te nemen met informatiepunt@markantmaashorst.nl.

VIP-ticket
Wil jij een nog luxere avond? Kies dan voor het VIP-ticket waarbij je niet alleen het driegangendiner maar ook een meet & greet met William Janz en een uitgebreide goodiebag krijgt.

Locatie
Het diner zal plaatsvinden in de theaterfoyer van Markant Theater Maashorst.

Onderdeel van