Vacatures

Elk moment, een bijzonder moment. Bij Markant Theater Maashorst beleef je het mee. Van heel dichtbij zelfs. Elke avond ‘front row tickets’. Waan je voor even in een compleet andere wereld. Die van muziek, dans en cabaret. Van theater, concerten én grote evenementen. Het heeft iets magisch. Die rode loper, dat enorme podium en al die lampjes. Die voelbare spanning voorafgaand aan een voorstelling of evenement, het aanstekelijke enthousiasme van het publiek en het oorverdovende applaus aan het eind. Hier ben je onderdeel van iets unieks. Hier ben je op de plek waar het gebeurt. Dat wil je meemaken, dat wil je voelen, daar wil je bij horen. En dat kan! Waar wacht je nog op? Wij zijn namelijk op zoek naar jou! 

Horecamedewerkers theater/bedrijfsvenementen

Word jij onze publiekslieveling? Wij zitten met smart te wachten op zo’n gastvrije collega om onze gasten in de watten te leggen!

Horecamedewerkers evenementen

Trek jij volle zalen? Das mooi! Wij ook! We kunnen dan ook niet wachten om met je kennis te maken en er samen voor te gaan zorgen dat onze gasten een topavond beleven op heel veel vette feestjes en geweldige events.

Vrijwilliger Gastvrouw / Gastheer

Straal jij op de rode loper? We kijken uit naar een flexibel en sociaal aanspreekpunt als jij!  

Vrijwilliger Publieksservice

Hou jij van een groot publiek? Een betrokken, servicegerichte collega is altijd welkom in ons team!

Europees Sociaal Fonds

Markant Theater Maashorst werkt aan duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers met behulp van het Europees Sociaal Fonds.