Klassiek voor de liefhebber

Stap binnen in de betoverende wereld van klassieke voorstellingen, waar de tijd lijkt stil te staan en emoties tot leven komen door de kracht van klank en melodie.

Of het nu gaat om een symfonie uitgevoerd door een groot orkest, een intiem kamermuziekstuk gespeeld door een klein ensemble, of een solorecital waarbij een instrumentalist de grenzen van het mogelijke opzoekt, klassieke muziekvoorstellingen bieden je de kans om te ontsnappen aan de alledaagse drukte van de dag.

Laat je meevoeren door de tijdloze pracht van muzikale meesterwerken. Een klassieke muziekvoorstelling biedt niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar ook een moment van verwondering en schoonheid.

Samenwerking Stichting MuziS

In samenwerking met Stichting MuziS uit Schaijk kunnen we dit seizoen nóg meer klassieke (kamer)muziek aanbieden. Net als Markant Theater Maashorst heeft Stichting MuziS een duidelijk doel voor ogen: de inwoners van gemeente Maashorst kennis laten maken met klassieke muziek en jonge musici een podium bieden. En dat doel gaan we samen waarmaken!


Bekijk ons aanbod:

 • Jeroen van Veen

  The best of Einaudi
  Ligconcert®, neem je een matje mee?
  zo 8 dec '24 14:30
  Theaterzaal
  zo 8 dec '24
  14:30
  Tickets