Uit met je biebpas

Lid van de Bieb in Uden? Heb jij even geluk! Want de Bibliotheek en Markant hebben een mooie samenwerking, waarbij Biebleden korting krijgen op 4 tickets per pas op een aantal geselecteerde voorstellingen. 

Ook zijn er bij verschillende voorstellingen leuke acties en activiteiten georganiseerd i.s.m. met de Bibliotheek.

Jeugdactiviteiten

Voor de voorstelling 'Mees Kees' komen de boekenscouts in actie en in april maak je tijdens het peuteruurtje in de biebvestiginggen Uden, Volkel, Zeeland en Schaijk om kans op 2 gratis tickets voor de voorstelling “Hé wie zit er op de wc” of maak een mooie Sinterklaas tekening en maak kans om tickets te winnen voor "Meester Kikker”. 

Activiteiten voor volwassenen

Aan de hand van interviews met onder andere regisseur Jasper Verheugd, kostuum- en decorontwerper Joris van Veldhoven en de cast krijg je een uniek kijkje achter de schermen van de voorstelling "Murder on the Orient Express" op 12 januari. Ook maak je door middel van een prijsvraag kans op gratis tickets.

Tijdens Heel Nederland Leest in november ontvang je bij de bibliotheek een gratis exemplaar van Sonny Boy, zo lang de voorraad strekt. Op de flyer zal een winactie staan, waarmee je kans maakt om gratis naar de theatervoorstelling te komen. 

Breng dan dit voorjaar een bezoek aan Bibliotheek Uden en kruip in de huid van een van de kleurrijke volkstuineigenaren van Rust en Vreugd. Haal bij de bieb een zakje bloemzaadjes op (zo lang de voorraad strekt), plant de zaadjes in tuin of pot, laat je groene vingers het werk doen en fotografeer het eindresultaat. Mail je foto naar naar dannyvandeburgt@nobb.nl en win!


Je ontvangt korting op de volgende voorstellingen

Door op de betreffende voorstelling te klikken lees je meer over de verschillende acties en activiteiten per voorstelling.

Voorstellingen/Events binnen deze groep