Muziek verbindt

Muziek! De meest universele taal die er bestaat, wordt weleens gezegd… en terecht, want je voelt wat de zanger of zangeres je wil vertellen! Van rock tot soul, rhythm & blues, country tot jazz en klassiek tot popmuziek en meezingers. Laat je tijdens de meest indrukwekkende concerten en andere muziekvoorstellingen meevoeren, inspireren en verrassen door de veelzijdige muzikale genres en geniet!

Het huidige seizoensprogramma bevat meer muziek dan ooit. Wil je jouw stem weer eens écht schaamteloos laten klinken? Dat kan tijdens ‘Guilty Pleasure Part 2’ en ‘Vuile Huichelaar’. Zing mee met Nick & Simon én Garfunkel, ga mee op tour met OG3NE of waan je in Las Vegas en beluister de allermooiste songs van Elvis Presley. Daarnaast laten Ilse DeLange, Kovacs, Jan Smit, en Edsilia Rombley hun stemmen klinken! Kom kijken, luisteren en vooral genieten!

We staan te popelen om jullie de te laten genieten van een divers aanbod van de mooiste muziekvoorstellingen. Of je nu energie krijgt van progrock en tributebands, of vrolijk wordt van Nederlandstalige nummers en guilty pleasures; in ons theater kan iedere muziekliefhebber zich amuseren tijdens de allermooiste optredens.

Onze concerten en andere muzikale voorstellingen:

 

Voorstellingen/Events binnen deze groep

 • Rowwen Hèze

  Het was een kwestie van geduld
  Rowwen Hèze op z'n best!
  do 6 apr '23

  Rowwen Hèze op z’n best; als ze de zaak moeten veroveren is de band in z’n element. De liedjes als wapens in de strijd, volksliederen.

 • Dana Winner

  Miss You Most
  Laat je meevoeren door de weergaloze stem van Dana Winner
  vr 7 apr '23

  Met meer dan 3.500.000 verkochte albums over de hele wereld is Dana Winner ongetwijfeld één van de allergrootste zangeressen in Benelux. Daarnaast hebben zich wereldwijd meer dan 145.000 liefhebbers geabonneerd op haar YouTube-kanaal. Hier is de Vlaamse muziekcoryfee inmiddels 55.000.000 keer bekeken.

 • The African Mamas

  Graceland the Concert
  Muzikale rijkdom, Afrikaanse cultuur en tradities
  zo 9 apr '23

  Een muzikaal programma met prachtige Afrikaanse traditionals, ontroerende a capella liederen, swingende gospel en natuurlijk ook de bekende internationale nummers. 

 • DIAMANTEN DER VOLKSMUSIK

  Peter Rulof, Michel Wolsink en Stefan Santjer.
  Muzikale reis
  zo 23 apr '23

  "Diamanten der Volksmuzik" belooft een muzikale reis te worden met bekende melodieën tijdens deze bijzonder sfeervolle middag.

 • Fats Domino Tribute

  Blueberry Hill
  Explosief muziekspektakel
  zo 30 apr '23

  De Fats Domino Tribute is een feest van herkenning, een explosief muziekspektakel vol vuur, virtuositeit en humor, met een overweldigende blazerssectie. Een eerbetoon aan de muziek van de legendarische Fats Domino.

 • 15 jaar 3JS

  Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Kuller
  Een reis met mooie verhalen
  za 13 mei '23

  Deze show wordt een reis langs de afgelopen 15 jaar. De liedjes vertellen de verhalen. Mooie verhalen. Zoals we van hen gewend zijn.

 • The Analogues

  Hello Goodbye
  The Very Best Of The Studio Years
  di 16 mei '23

  Met ‘Hello Goodbye’ stelden The Analogues zichzelf de lastige opdracht om uit zes iconisch albums van The Beatles een selectie van hoogtepunten te distilleren.

 • Neil Diamond Tribute

  The Only Original Tribute Band
  De originele tribute, compleet met 14 muzikanten
  vr 26 mei '23

  Je moet het zien en horen, en dan komt de overtuiging: 'I'm a believer', en mogelijk 'Forever in bluejeans' samen met 'Sweet Caroline' en 'Cracklin Rosie' is het genieten van deze Neil Diamond Tribute. De enige originele tribute, compleet met 14 muzikanten! En extra speciaal: Tijdens deze show in Markant Theater Maashorst wordt de nieuwe zanger van deze band gepresenteerd! 

   

 • Stayin' Alive Disco Fever

  Esmée Dekker, Ferry Doedens, Linda Verstraten, Nigel Brown, Martijn Vogel en Judith van der Wijst.
  You should be dancing!
  za 3 jun '23

  ‘Stayin’ Alive Disco Fever’, de naam doet het al vermoeden… Een knallende en swingende theatershow in het teken van disco, swingende ritmes en nostalgie! Voetjes van de vloer en handjes in de lucht, want you should be dancing!

 • Ellen ten Damme

  Barock
  Klatergoud en schone schijn
  do 8 jun '23

  Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is.

  BAROCK is het verlengde van haar show CASABLANCA, waar je onderstaand de trailer van ziet.

 • QUEEN The Music

  A Night at the Opera
  Met vier ijzersterke vocalisten (o.a. frontman John Vooijs)
  vr 9 jun '23

  Een show met de grootste hits van één van de beste bands ooit, met vier ijzersterke vocalisten! Met o.a. John Vooijs & Thomas Meeuwis!
  Dynamisch energiek en het enthousiasme spat ervan af! 

   

 • Rob Dekay

  Theatertour
  Rauwe muziek met gevoel
  wo 22 nov '23

  Rob Dekay is een vat vol tegenstrijdigheden met niet alleen kleurrijke tatoeages, maar ook een kleurrijk verleden. In deze voorstelling neemt hij uitgebreid de tijd om je mee te nemen in zijn leven, met muziek en verhalen.

 • De Navertellers

  Eddie, Kees, Paul, Rob, Terts en Toon
  Doodservaringen in een opbeurend muziekprogramma
  zo 28 jan '24

  'De Navertellers' is een opbeurend muziekprogramma van zes ervaringsdeskundigen die hun doodservaring kunnen na-vertellen. Uit de eerste hand!