Voorjaarsvakantie 2023

Laat je verrassen in de voorjaarsvakantie!

Voorjaarsvakantie! De ideale periode om leuke dingen te ondernemen met je kinderen, gezin, partner of een vriend of vriendin. Niet alleen knus thuis, buiten tussen de eerste krokussen of feestend in de polonaise, ook gezellig binnen culturele deuren! Een bezoekje aan het theater mag natuurlijk niet ontbreken. Ook in de Carnavalsvakantie kan jong en oud terecht bij Markant Theater Maashorst voor een heerlijke theaterbeleving. Bezoek ons theater en vier feest, of dompel je onder in de verhalen van de allerleukste voorstellingen.

Op muzikale reis, van rock & pop tot klassiek, jazz & soul! Legends Remastered voert live legendarische muziek van Sting & The Police uit, en Edsilia Rombley brengt met haar all-female band prachtige pop-soul tijdens ‘In Balans’. Geniet van hilarische avonden en doldwaze komedie met de Vlaamse cabaretier Pieter Verelst of tijdens ‘Wie slaapt er op de bank?’. Of bewandel een bijzonder pad met Nienke Plas tijdens ‘Postnatale Expressie’.

We staan te popelen om jullie in de Voorjaarsvakantie te laten genieten van een gevarieerd aanbod van de mooiste voorstellingen. Hieronder staan onze tips voor jou! Kies een leuke voorstelling of concert uit en reserveer je tickets, zo ben je verzekerd van een leuk uitje in de Carnavalsvakantie.