Overnachten


Overnachten in het altijd gezellige Uden!

Hotel Arrows

In samenwerking met Hotel Arrows biedt Markant een speciaal theater-arrangement: voor slechts € 104,50 p.p. Compleet verzorgd met een 3-gangenkeuzemenu bij Restaurant Cusco en een overnachting inclusief ontbijt in een comfortabele tweepersoonskamer.

Op slechts 10 minuten loopafstand van Markant Theater Maashorst zit Hotel Arrows. De moderne hotelkamers van Hotel Arrows Uden zijn uitgerust met alle luxe en comfort en het hotel beschikt over een bar, lounge en wellness- en sportcenter.

Klik hier voor meer informatie over het theater-arrangement van Hotel Arrows.

Hotel Van der Valk Uden-Veghel

Op slechts 6 minuten rijafstand van Markant Theater Maashorst vind je Hotel Van der Valk Uden-Veghel. Verblijven in Van der Valk Uden-Veghel is veel meer dan enkel een overnachting. Het hotel is uitgerust met een groot aantal faciliteiten om je verblijf nog aangenamer te maken. De hotelkamers zijn ruim, beschikken over moderne faciliteiten en zijn voorzien van een eigentijds interieur.

Je theaterbezoek uitbreiden met een heerlijke overnachting in Hotel Van der Valk Uden-Veghel? Boek dan via deze link een hotelkamer.