Tribute to the Cats

Een groot feest van herkenning!
vr 13 dec '24 20:15
vr 13 dec '24
20:15
  • vr 13 dec '24
    20:15
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Met 'Lea', 'Why', 'Marian', 'Times were when' en niet te vergeten de wereldhit 'One way wind' zorgt The Cats Band wekelijks in het hele land voor een feest der herkenning!

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, in de jaren zestig dé grondleggers van wat later als de ‘palingsound’ werd aangeduid. Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de Tribute to The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg.

Inmiddels zijn we bijna 21 jaar en méér dan 750 concerten verder. De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend, in onder meer Next One, Stampvast, Left-site Dos-Chicos en Fiësta: Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman, Marcel Veerman, Michel de Haan en Jan Veerman. De ‘jonkies’ Cees Veerman en Larry Koning zijn aanstormende talenten, die de tijd van The Cats nooit hebben meegemaakt. Des te meer waarderen ze wat hun dorpsgenoten indertijd teweeg hebben gebracht en genieten ze wekelijks van wat de muziek van The Cats anno 2023 nog steeds los maakt.

Met z’n achten staan de bandleden garant voor een sfeervol en avondvullend programma, met vrijwel alle Cats-hits. Een groot feest van herkenning met heel veel gezelligheid en plezier!

Staconcert
De shows in de evenementenzaal zijn staand. We hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

19:30 uur Deuren open 
20:15 uur Start concert

Bekijk onze theaterpakketten en -series: