Jouw event bij Markant

Een aantrekkelijke evenementenlocatie

Je wilt dat een evenement een blijvende indruk maakt. Bij je gasten en misschien nog wel meer bij je opdrachtgever. En het mooie is: bij ons kun je het zo gek maken als je wilt. Dankzij onze schaalbare en multifunctionele ruimtes en de inzet van de juiste techniek. Ook ons gastvrije team met meer dan 20 jaar ervaring staat voor je klaar, denkt mee en biedt ruimte voor creativiteit. We organiseren en faciliteren, waar je maar behoefte aan hebt. We halen alles uit de kast om van jouw event – groot of klein – een bijzonder moment te maken.


Ruimte voor elk event! Markant: bijzonder & gastvrij

We hebben maar liefst tien schaalbare en multifunctionele zalen en foyers die ruimte bieden aan elk type event. Zelfs het livestreamen van een evenement behoort tot de mogelijkheden. Van intiem tot groots en van ingetogen tot uitbundig. Je hebt de volledige vrijheid om een evenement of feest naar wens op te bouwen. Van organisatie (zelf of samen met ons) en catering tot aan onze opvallend goede technische apparatuur. We hebben alles in huis om van jouw evenement een bijzonder moment te maken.  Vele bijzondere events gingen je voor!

Zo hebben we in onze evenementenzaal een flexibele tribune, hiermee zijn we in staat om nog beter in te spelen op de wensen en behoeften van onze gebruikers. Op deze manier hebben we nu een ideale kleine zaal beschikbaar voor bijvoorbeeld (kleine, tot 200 personen) congressen, seminars, symposia, productpresentaties, workshops, teamtrainingen enzovoorts. Deze flexibele tribune-opstelling stelt ons daarnaast nóg beter in staat om rondom bijeenkomsten een culinaire hap of een gezellig toostmoment te organiseren.

Een evenementenlocatie met uitstekende technische voorzieningen, uiteenlopende presentatiemogelijkheden, uitgebreide cateringfaciliteiten, een ervaren team van professionals, een goede bereikbaarheid vanaf de A50, een ruime (gratis) parkeergelegenheid op korte loopafstand én een flexibele tribune. Wat wil je nog meer?!

Meer informatie?

Benieuwd naar wat we voor jouw event kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze website of neem contact op met onze Eventmanager Roxanne de Mol via 0413 25 61 10 of events@markantmaashorst.nl.