De Ronde Tafel, een plaats in de foyer waar verbinding vooropstaat en waar je voor of na voorstellingen andere theaterliefhebbers kunt ontmoeten. Met De Ronde Tafel wordt een plek gecreëerd waar je altijd kunt aanschuiven, ook als je alleen naar het theater gaat. 

Hoe werkt het? 
Voorafgaand, tijdens de pauze en na afloop van onderstaande voorstellingen is De Ronde Tafel bemand door een van onze vrijwilligers. Zo ga je dus solo naar het theater, maar ben je toch niet alleen. 

Geniet samen van een kop koffie of thee met wat lekkers en neem samen het programmaboek door, blik vooruit of terug op voorstellingen en deel ervaringen met elkaar. Even geen gespreksonderwerpen? Pak een vraag uit de babbelbox die op tafel staat.

Wil je aanschuiven bij de tafel? Aanmelden is niet nodig! Bij onderstaande voorstellingen is de tafel bemand en hoef je enkel en alleen gezellig aan te schuiven! 

"Niemand zou thuis moeten blijven van een theaterbezoek, omdat er even geen gezelschap is om mee te gaan"
Anita van der Cammen - coördinator De Ronde Tafel

Heb je een voorstelling waar je graag aan wilt schuiven bij De Ronde Tafel, maar staat deze niet in de lijst? Mail naar informatiepunt@markantmaashorst.nl of bel naar 0413 25 61 10 (kies optie 1) en wij kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

De Ronde Tafel wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Vrienden van Markant.

 • Karin Dirkx

  Ons kent ons: ik zet mijn masker af
  wo 29 mei '24 20:15
  Kleine Zaal
  wo 29 mei '24
  20:15
  Tickets
 • Michael Jackson Starring Ben

  Het ultieme Michael Jackson-tribute door Ben Bowman
  Ben Bowman & band
  vr 31 mei '24 20:15
  Theaterzaal
  vr 31 mei '24
  20:15
  Tickets
 • za 22 jun '24
  20:15
  Wachtlijst