Restaurant Cusco


Zuid-Amerikaans genieten bij onze buren

Wie Restaurant Cusco binnenloopt, merkt het aan alle zintuigen. Dit is een andere wereld. Hier geniet je volop van al het moois en vooral al het lekkers dat Zuid-Amerika te bieden heeft. De bruisende stad Cusco met haar heerlijke eten, relaxte muziek, gezellige steegjes en lieve mensen, was ooit de hoofdstad van het Incarijk en vormde de inspiratie voor dit fijne restaurant. Zo’n unieke historie en eeuwenoude culinaire traditie, die proef je. Bij Restaurant Cusco

Theaterbezoek én diner of lunch
Maak jouw avondje uit éxtra bijzonder en compleet en geniet voorafgaand aan je voorstelling van bijvoorbeeld een culinair verrassingsmenu. Je kunt in alle rust proeven van het lekkers dat Zuid-Amerika te bieden heeft, want team Cusco zorgt dat jij op tijd bent voor je voorstelling. Het enige dat je hoeft te doen is op tijd reserveren, bij voorkeur om 17.30 uur als je komt dineren. Klik hier om te reserveren.

Ervaar almuerzo, een Zuid-Amerikaanse lunchbeleving
Klaar voor een deliciosa trip door Zuid-Amerika? In dit continent draait alles om de lunch: ALMUERZO is het meest gezellige eetmoment van de dag. Het tijdstip waarop amigos, collega’s en families samenkomen voor warmte en verbinding. Reserveer nu alvast je tafel en maak je klaar voor een onvergetelijke reis door de Zuid-Amerikaanse keuken in het hart van Uden. 

Zakelijk lunchen of dineren
Restaurant Cusco is dé omgeving voor zakelijke lunches en vergaderingen. Je kunt er kiezen uit verschillende arrangementen, zoals een tweegangen-verrassingsmenu en shared lunch. Tegelijkertijd, ervoor of -na vergaderen? In de sfeervolle afgesloten ruimte La Bodega faciliteert Restaurant Cusco zowel lunches als meetings. Of kies voor een van onze multifunctionele ruimtes! Ga voor een gastronomische beleving, gecombineerd met snelle tiptop service.

Hasta pronto, tot snel in Restaurant Cusco