Bouke en ElvisMatters kerstspecial

Een speciale en unieke kerstspecial
Zeer exclusieve christmas special vol kerstsongs van Elvis Presley
vr 6 dec '24 20:15 - 22:35
vr 6 dec '24
20:15 - 22:35
  • vr 6 dec '24
    20:15 - 22:35
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Bouke is zonder twijfel de beste zanger met de mooiste stem om de songs van de grootste entertainer aller tijden te brengen, Elvis Presley! In december brengt Bouke een speciale versie van zijn theatershow Bouke Rocks Elvis.

Naast de grootste hits van Elvis Presley laat Bouke je kennismaken met de mooiste kerstsongs van The King. Deze extra feestelijke show brengt je helemaal in de kerstsfeer. Doe je ogen maar dicht en je hoort Elvis haast zelf ‘Oh Holy Night’ zingen.

Met deze show brengt Bouke de echte Christmas-magic. Hij wordt weergaloos begeleid door de ElvisMatters Band. Naast blazers en backing vocals is de band voor deze speciale kersteditie aangevuld met violisten en danseressen.

Wie de afgelopen jaren een show van Bouke bijwoonde, weet dat hij garant staat voor een avond topkwaliteit! Bouke werd zelfs tweemaal gevraagd om op Graceland, de thuisbasis van Elvis Presley in Memphis (USA), op te treden! Hij won meerdere tv-shows, en blies de jury omver van het tv-programma The Tribute: Battle of the Bands.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Voor deze voorstelling kunnen maximaal 4 tickets per persoon worden gereserveerd.