O’Dreams

Dublin
Struin mee door Dublin!
di 19 nov '24 20:15
di 19 nov '24
20:15
  • di 19 nov '24
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

O’DREAMS struint in deze uiterst vermakelijke muziekvoorstelling dwars door Dublin. En jij mag mee! Doorkruis samen met dit ontwapenende drietal de drukke straten van de bruisende hoofdstad van Ierland en verdwaal in donkere stegen waar bijzondere songs en verhalen schuilgaan.

In Dublin ontrafelt O’DREAMS het onstuimige leven van beroemde Ierse muzikanten, markante inwoners en vreemde kostgangers. Ook de avonturen van de drie rasartiesten zelf maak je van heel dichtbij mee: een Ier, een nep-Ier en een Nederlandse rocker. Ze strijken neer langs de oevers van The Liffey, beklimmen the Dublin Mountains en spelen in de stad op straat. Tijdens een eindeloos lijkende tocht voorbij oude Ierse pubs laven de drie zich aan Guinness, whisky en weemoedige verhalen.

O’DREAMS switcht moeiteloos van prachtige, driestemmig gezongen folkballads naar heerlijke pubsongs en hier en daar een Ierse pophit. Het Iers/Nederlands klassetrio is oprecht, ontroerend en opzwepend en weet het publiek met rijke anekdotes en heerlijke humor werkelijk te raken. Hilarisch is de pubquiz waarin de kennis van het publiek over Dublin flink wordt getest.

‘Dublin’ is een muzikale ode aan de Ierse hoofdstad in al haar facetten. Dé voorstelling die liefhebbers van Ierland, Ierse muziek en fenomenale verhalen absoluut niet mogen missen.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Zang en gitaar door Danny Guinan
Zang, gitaar, bouzouki en bodhran door John Flierman
Zang, accordeon, piano en toetsen door Ed Veltrop