Dokter Juriaan

Jij bent de Liefde
Leven vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering
di 15 okt '24 20:15
di 15 okt '24
20:15
Tijdens de lezing begeleidt Juriaan je door zijn nieuwste bestseller 'Jij bent de Liefde, leven vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering'. Hij doet dat op zijn geheel eigen wijze: confronterend, interactief, met humor én tegelijkertijd liefdevol. Hij stelt je in staat om hoofd en lijf weer te laten samenwerken zodat ze een waardevolle bondgenoot worden van elkaar. En zodat jij via die weg kunt worden wie je bedoeld bent te zijn.

Je past je aan. Je probeert het zo goed mogelijk te doen. Vaak in de hoop gezien, erkend en gewaardeerd te worden door je omgeving en misschien wel jezelf. Je voelt dat er iets zou moeten veranderen in je leven, maar toch ga je maar door. De angst voor het onbekende en voor de mogelijke oordelen van de buitenwereld is zó groot, dat iets in jou toch weer kiest voor de oude, bekende en dus veilige route. Het resultaat is dat je vasthoudt aan een voor jou verkeerde baan, een krampachtige relatie, een schadelijke overtuigingen en dito keuzes. En dat voel je in de vorm van stress, spanning, mentale en fysieke klachten.

Over dokter Juriaan
Juriaan Galavazi is een arts en coach met een nieuwe visie op gezondheid en vitaliteit. Ook is hij auteur van de bestsellers Van klacht naar kans en Jij bent de Liefde. Met transformatietrajecten, online cursussen en een-op-een-coaching in Nederland en Spanje helpt Dokter Juriaan per jaar duizenden mensen in verbinding te komen met zichzelf. Zijn theatercolleges zijn vaak al maanden van tevoren uitverkocht en de trajecten worden lovend ontvangen door man en vrouw, jong en oud, bekend en onbekend. Zijn methodiek is mild, meedogenloos, nuchter en toegankelijk voor iedereen.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

De Ronde Tafel
Samen solo naar het theater
Bij deze voorstelling zijn vrijwilligers van De Ronde Tafel aanwezig. Meer weten over de Ronde tafel? Klik hier voor meer informatie. 

Bekijk onze theaterpakketten en -series: