Filemon Wesselink en Lammert Kamphuis

Sport kijken voor een weergaloos leven
Tv-maker Filemon Wesseling en filosoof Lammert Kamphuis leren je in één avond hoe je zappend op de bank jouw leven kan verrijken door het kijken van sport. Nietzsche is dood, lang leve Messi.
wo 22 mei '24 20:15
wo 22 mei '24
20:15
  • wo 22 mei '24
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Leer alles wat je moet weten over het leven door een nieuwe kijk op sport. Deze avond is voor iedereen die regelmatig sport kijkt of in huis woont met iemand die dat doet. In aanloop naar de overvolle sportzomer van 2024 brengen tv-maker/presentator Filemon Wesselink en filosoof/schrijver Lammert Kamphuis een uniek theaterprogramma over de levenslessen die te trekken zijn uit het kijken naar sport.

Leer van Mohammed Ali hoe je geduldiger wordt. Van Pogacar wat echte vrijheid is. En van Nadal hoe je je gemoedsrust traint. De zomer van ‘24 brengt ons de Olympische Spelen, het EK voetbal, uiteraard de Tour de France en waarschijnlijk is Max Verstappen hard op weg naar een nieuwe wereldtitel in de Formule 1.

Aan de hand van bekende en onbekende sportfragmenten verrassen Filemon en Lammert je met hun filosofische kijk op sport. Dus, annuleer die zweethutceremonie, gooi alle zelfhulpboeken van je nachtkastje, zet je life-coach bij het grofvuil en kom naar deze voorstelling. Filemon en Lammert leren je in één avond hoe je zappend op de bank jouw leven kan verrijken. Nietzsche is dood, lang leve Messi!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.