Tim Akkerman

24 Strings
Resoneer mee met de klanken van Tim Akkerman
do 5 dec '24 20:15
do 5 dec '24
20:15
  • do 5 dec '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

De veelzijdigheid van muzikant en componist Tim Akkerman is al meer dan 20 jaar te bewonderen op festivals, poppodia, huis- of tuinkamerconcerten en in tv-programma’s waaronder de Beste Zangers van Nederland. En in het theater! Iedere keer weet Tim het publiek te verrassen met zowel zijn vertrouwde repertoire als nieuwe werk. Zo ook bij 24 Strings, waarin hij de muzikale grenzen opzoekt en er zelfs net even overheen durft te gaan.

De titel verraadt al dat er veel snaren zullen resoneren om de vierentwintig songs tellende setlist op het hoogst muzikale niveau met het publiek te delen. Voor 24 Strings werkt Tim onder andere samen met zijn vaste gitarist en producer Evert Zeevalkink.

Verwacht een melting pot van de beste songs uit zijn rijke poprock-repertoire en ontdek zijn nieuwste werk, dat hij bijvoorbeeld maakte tijdens werksessies in Nashville en Ibiza. Allemaal aangevuld met zijn eigenzinnige onvermijdelijke anekdotes.

24 Strings is een avond vol muziek, verhalen waar om gelachen kan worden en met veel, heel veel snaren.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Geproduceerd door TripleT Agency i.s.m. TAMusic
Licht en geluid door Heleen Booster en Jerry Freyters.