Dire Straits Tribute Band

dIRE sTRATS
Een onvergetelijk tribute-concert voor en door Dire Straits fans
vr 10 mei '24 20:15
vr 10 mei '24
20:15
  • vr 10 mei '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Europa’s beste Dire Straits-tributeband, dIRE sTRATS, blaast de magnifieke bluesrock nieuw leven in. Laat je meenemen op een reis door het muzikale oeuvre van de beroemde Dire Straits. Kippenvel gegarandeerd!

Toen de band Dire Straits in 1992 ophield te bestaan, is dIRE sTRATS in hun voetsporen getreden. De band trekt in heel Europa volle zalen. En hun agenda staat altijd vol. De unieke gitaarsound uit de bluesrock van Dire Straits staat centraal in dit theaterconcert. De sound wordt puntgaaf vertolkt door gitarist Wolfgang Uhlich. Die door vele fans de beste Mark Knopfler vertolker wordt genoemd. Dit wil je niet missen!

Met zichtbaar plezier winden de dIRE sTRATS hun publiek om de vinger. Ze worden niet voor niets de beste Dire Straits-tributeband van Europa genoemd. Verwacht een avond van hoge kwaliteit. En luister naar prachtige nummers zoals ‘Walk of Life’, ‘Sultans of Swing’ en ‘Private Investigations’. Ook het eigen werk van Mark Knopfler krijgt een plek in het concert. Deze muzikale avond wil je echt niet missen.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.