Abba The Music

Thank You For The Music
De muzikale feel-goodshow voor alle ABBA-fans en liefhebbers
za 19 apr '25 20:15
za 19 apr '25
20:15
  • za 19 apr '25
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Deze muzikale feel-goodshow is een fantastische avond uit voor alle ABBA-fans en -liefhebbers. De 9-koppige showband staat garant voor een geweldige performance. Wat deze show extra bijzonder maakt? De songs worden zowel vocaal als muzikaal op originele wijze vertolkt en de bandleden en vocalisten zijn stuk voor stuk grote ABBA-fans. Dat is zeker te horen aan hun enthousiaste en energieke uitvoeringen!

ABBA heeft een tijdloze aantrekkingskracht en blijft alle leeftijden aanspreken, vooral na het succes van de film en musical ‘Mamma Mia!’. Deze twee uur durende show belooft alle grote hits van ABBA te laten horen, waaronder de legendarische Eurovisie Songfestival-winnaar ‘Waterloo’ en wereldhits als ‘Mamma Mia’, ‘Dancing Queen’, ‘Money Money Money’, ‘SOS’, ‘Knowing Me Knowing You’, ‘Voulez-Vous’ en ‘Chiquitita’.

De opzet van de show met een groots showpodium, visuals en veel licht, draagt ongetwijfeld bij aan de algehele sfeer en de nostalgische reis naar de tijd van ABBA. Het feit dat ABBA The Music géén tribute-optreden en géén musical is, maar zich volledig richt op het brengen van de muziek van ABBA, valt zeker in de smaak bij fans die verlangen naar een authentieke muzikale ervaring.

Al met al is Abba The Music - Thank You For The Music een niet te missen concertshow voor iedereen die houdt van de tijdloze en aanstekelijke ABBA-deuntjes.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.