WC Experience

Braborock sinds 1989
Patrick Marcelissen, Arjan van den Broek, Jozz Verheijen, John Sprenkels en Gino Schipperen
zo 24 nov '24 20:15
zo 24 nov '24
20:15
  • zo 24 nov '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Geniet van een avond met nummers van internationale allure, maar dan voorzien van ‘n Brabantse onzintekst. Ook eigen nummers met een hoog rockgehalte en polka’s passeren de revue. Het belooft één groot feest te worden. Zorg dat je d’r bij bent!

Ooit begon WC Experience met het maken van Brabantse onzinteksten, gezongen op nummers met grote internationale allure. De grap groeide snel uit naar optredens op grote evenementen en concerten in feesttenten door heel Nederland. Inmiddels timmert de band al meer dan dertig jaar aan de weg. De muzikanten zijn uitgegroeid tot een van de bekendste dialectbands van Nederland.

Het zelfbedachte genre Rock ’n Loll omschrijft de band perfect: humoristische songteksten worden gezongen op nummers met een hoog rockgehalte. Door de jaren heen zijn er verschillende zelfgeschreven nummers aan de setlist toegevoegd. Die verdwenen vervolgens nooit meer van het programma. Je hebt vast wel eens staan hossen op ‘Rammpsteiner Kloempestoemper’ of ‘Maag ik hier rooke?!’

In 2009 werd WC Experience uitgeroepen tot de beste dialectband van Nederland. En eigenlijk hebben de muzikanten die titel nooit verloren. Waar WC Experience komt, is ’t feest. Groot feest. Van hun kleine optredens in cafés en zaaltjes tot grote festivals: ze blazen overal het dak eraf. Met deze show ruilen de mannen de dampende feesttent in voor het theater. Maar het feest wordt er zeker niet minder op.

De missie is en blijft: een feest bouwen voor groot en klein, dik en dun, jong en oud. Neem je oma, zoon, achterneef of collega mee. En laat je meevoeren door deze feestelijke wervelwind van Brabantse rock, polka en kletsproat!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.


Deze voorstelling is verplaatst van 1 maart 2024 naar 24 november 2024. 

Credits

Leadzang en gitaar door Patrick Marcelissen
Gitaar en zang door Arjan van den Broek
Basgitaar door Jozz Verheijen
Toetsen en accordeon door John Sprenkels
Drums door Gino Schipperen
Fotografie door Henk Verhoeven