Take It To The Limit

A celebration of the Eagles
Spectaculair eerbetoon aan de legendarische Eagles
vr 21 feb '25 20:15 - 22:05
vr 21 feb '25
20:15 - 22:05
  • vr 21 feb '25
    20:15 - 22:05
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Stap in de wereld van Take It To The Limit en herbeleef de grootste hits van de Eagles als nooit tevoren! Deze onverschrokken Ierse broers en hun getalenteerde vrienden zijn klaar om alle podia ter wereld te veroveren met hun spectaculaire eerbetoon aan deze legendarische countryrock-band.

Van ‘Hotel California’ tot ‘Desperado’: de nauwkeurige meerstemmige zang en prachtige muzikale arrangementen zullen je betoveren en meevoeren naar de tijd van de Eagles. Het is niet verrassend dat concerten in Ierland en Duitsland uitverkopen. De reacties op de eerste Nederlandse tour in februari 2024 waren meer dan lovend.

Johnny Brady, Simon Casey, Nigel Connell en The Sheerin Family Band zijn allemaal gevestigde en succesvolle artiesten in Ierland. Samen creëren ze als Take It To The Limit een unieke en onvergetelijke ervaring voor hun publiek.

Mis deze kans niet om de magie van de Eagles opnieuw te beleven. En sluit je aan bij deze fantastische muzikanten tijdens hun eerbetoon aan een legendarische band. 

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.