Leo Alkemade en de Kopgroep

In het wiel live
Leo bezingt de parallel tussen wielersport en het leven
wo 6 nov '24 20:15
wo 6 nov '24
20:15
  • wo 6 nov '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Met een fantastische band en een juweel van een album onder zijn arm, wist Leo Alkemade in 2023 het publiek voor zich te winnen. Dit deed hij met zijn eerste tournee van theaterconcerten met de titel: In het wiel. Alkemade – voornamelijk bekend van zijn cabaretprogramma's, succesfilms en tv-programma Sluipschutters – laat tijdens zijn concerten een andere kant van zichzelf zien.

De avond is doordrenkt van muzikaliteit. Leo zingt vol passie over de parallel tussen wielersport en het leven. “De liefde voor de koers en de koers van de liefde”, zoals hij het noemt. Verwacht verhalen over vallen en opstaan, over knechten en winnaars, over achterom- en vooruitkijken.

In 2024 komt Leo – vergezeld door zijn muzikale vrienden – met een reprise van In het wiel. Uiteraard aangevuld met nieuwe muziek. Met zijn kenmerkende en humoristische vertelstijl rijgt Leo het concert aan elkaar tot een avond vol prachtige liedjes en verhalen, recht uit het hart, zoals alleen Leo dat kan.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Een avond diepdoorvoelde wielerromantiek

Theaterkrant

Bekijk onze theaterpakketten en -series: