Cupcakes for Christmas

Romantische kerstkomedie
Met onder anderen Stijn Fransen, Pia Douwes en Ferry Doedens
do 19 dec '24 20:15
do 19 dec '24
20:15
  • do 19 dec '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Van de foute kerstfilm thuis op de bank naar de onweerstaanbaar foute romantische komedie in het rode pluche: Cupcakes for Christmas! Voor het eerst wordt dit populaire romcom-genre vertaald naar livetheater! Romantiek, liefde, humor, muziek én cupcakes zijn de smeuïge ingrediënten van deze heerlijke kerstkomedie met onder anderen Stijn Fransen, Pia Douwes en Ferry Doedens in de hoofdrollen.

Op de premièreavond van haar nieuwste romantische kerstfilm, moet actrice Kate noodgedwongen terugkeren naar haar ouderlijk huis omdat haar vader is overleden. Kates moeder en broer hebben tijdens de drukke kerstperiode dringend hulp nodig in de knusse familiebakkerij. Echter, in het geheim overweegt Kate het bedrijf te verkopen aan een internationale bakkersketen. Terwijl ze steeds meer gevoelens krijgt voor de innemende kleinzoon van de eigenaar, komt de band met haar moeder op scherp te staan. Ze staat voor wellicht de meest belangrijke keuze van haar leven: kiest ze voor haar familie, de liefde of haar filmcarrière?

Met de musicalcomedy Cupcakes for Christmas laat I&L Theaterproducties schaamteloos alle clichés voorbijkomen. Tegelijkertijd zal de musical het publiek zeker verrassen. Neem je vrienden, vriendinnen en familie mee en dompel je onder in heerlijke kerstsferen. En als we allemaal in hem geloven … is er zelfs een kans dat de Kerstman zijn opwachting maakt.

Trek je foutste kersttrui aan, want de leukste outfit wordt beloond met een prijs!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Script en teksten door Leon van Uden
Muziek door Bas van den Heuvel
Regie door Marleen van der Loo
Gespeeld door Stijn Fransen, Pia Douwes, Ferry Doedens en anderen
Fotografie door Marloes Kemps.