WHAMANIA!

Beleef WHAM! opnieuw
Club Tropicana featuring WHAMANIA!
za 26 okt '24 20:00
za 26 okt '24
20:00
  • za 26 okt '24
    20:00
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

De 12-koppige band WHAMANIA! doet de oude tijden van George Michael en Andrew Ridgeley herleven, compleet met blazers en natuurlijk Pepsi & Shirlie. Een avondvullende show ter ere van het 40-jarig jubileum van het tweede studioalbum ‘Make It Big’ dat door WHAM! werd gelanceerd in 1984.

WHAMANIA! is een liveconcert met een zelfgeproduceerde documentaire op groot scherm als eerbetoon aan WHAM! Niet alleen WHAM! wordt geëerd, maar ook de uitzonderlijke vriendschap tussen George Michael en Andrew Ridgeley wordt belicht. Een vriendschap die leidt tot successen als Club Tropicana, Wake Me Up Before You Go Go, Freedom, Last Christmas, I’m Your Man, The Edge Of Heaven, én George Michael zijn eerste solosuccessen: Careless Whisper en A Different Corner.

George Michael en Andrew Ridgeley scoren met WHAM! in totaal vijf #1 hits in Engeland en vier in Nederland, inclusief twee solonummers van George Michael. Jarenlang zijn George en Andrew niet weg te denken uit de Top 10-hitlijsten, met honderdmiljoenen fans wereldwijd en meer dan 30 miljoen verkochte platen. Later scoren Pepsi & Shirlie, los van WHAM!, zelf ook nog twee dikke top 10-hits!

De rol van George Michael wordt in WHAMANIA! vertolkt door Jordan Roy, onder andere bekend van de tv-programma’s Better Than Ever (met een emotioneel en ontroerende performance), X-Factor (waar hij runner-up werd met popgroep Adlicious) en The Voice of Holland waar hij in the knock outs het nummer The Edge of Heaven van WHAM! zong. Hier ontstond een nog grotere liefde voor George Michael die bezegeld werd met de solotheatertour Freedom. Een muzikaal eerbetoon aan George Michael, waarmee Jordan Roy met zijn liveband veertig Nederlandse theaters bezocht.

Beleef een onvergetelijke avond bij Theater Markant Maashorst met een spectaculaire 4-uur durende show vol muzikale hoogtepunten! Deze bijzondere voorstelling neemt je mee op een nostalgische reis door de grootste hits van Wham én de beste muziek uit de jaren '70 en '80.

Bert van Gulik is verantwoordelijk voor de pre- en afterparty’s rondom WHAMANIA!. Vooraf brengt de DJ de hits uit de periode van 1975 tot 1982 op een groot scherm geprojecteerd. Alle hits uit die periode waar Andrew en George samen zo van hielden – en waarop ze hun eerste danspasjes oefenden – komen in videoclips voorbij. Na de show draait de DJ de lekkerste late jaren 80 en vroege jaren 90 dansmuziek op video.

NETFLIX had in 2023 dé zomerhit met de release van de documentaire over WHAM! Datzelfde jaar start WHAMANIA! met een grootse tour langs de meest populaire concertzalen en theaters. Met hun energieke show, die staat voor #fun, #friendship & #ambition, trekt de band overal volle zalen.

Groepsticket
Samen feesten is leuker dan solo! Schaf nu je groepsticket voor 6 personen aan en ontvang een leuke korting! 

Staconcert
De shows in de evenementenzaal zijn staand. We hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

https://www.instagram.com/whamania_official 
https://www.tiktok.com/@whamania
https://www.facebook.com/whamania

19:30 Deuren open 
20:00 Club Tropicana pre-party 
21:00 WHAMANIA!
22:15 Club Tropicana after party 
24:00 Einde

Bekijk onze theaterpakketten en -series: