Shrek

De Musical
Met o.a. René van Kooten en Linda Verstraten
ma 23 dec '24 - di 24 dec '24
ma 23 dec '24
-
di 24 dec '24
Shrek de Musical komt naar Markant Theater Maashorst! Het populaire verhaal uit de DreamWorks animatiefilm is live te zien op ons podium. Met in de hoofdrollen René van Kooten (Shrek) en Linda Verstraten (Fiona) belooft dit een magisch mooie musical te worden voor zowel de jonge als de jong-gebleven fans.

In een moeras ver weg van de bewoonde wereld leeft Shrek, een oger die zijn rust waardeert. Zijn vredige leven wordt verstoord wanneer Heer Farquaad alle sprookjesfiguren uit zijn rijk verbant en ze rechtstreeks naar het moeras van Shrek stuurt. Vastbesloten om zijn moeras weer voor zichzelf te krijgen, gaat Shrek verhaal halen. Tegen zijn zin in wordt hij vergezeld door Ezel, die van alles blijkt te kunnen behalve zijn mond houden.

Terwijl Shrek en Ezel op pad zijn, heeft Heer Farquaad zijn oog laten vallen op prinses Fiona. Zij zit gevangen in een toren bewaakt door een vuurspuwende draak. De twee sluiten een deal: Heer Farquaad geeft Shrek het moeras terug als Shrek prinses Fiona voor hem gaat redden. Shrek, niet bepaald het type held, gaat akkoord en begint aan een avontuur vol humor en onverwachte wendingen, samen met de praatgrage Ezel.

Meet & greet
Na afloop van de voorstelling kunnen alle fans met Shrek op de foto. Betreed het moeras, laat je betoveren door de bekende sprookjesfiguren en ga mee op een reis vol hilarische momenten!

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

En wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Geproduceerd door Van Hoorne Studios, gespeeld door onder anderen René van Kooten, Linda Verstraten, Qshans Thode en Darren van der Lek, geregisseerd door Bas Groenenberg.