The Last Five Years

NANOEK
Met Jolijn Henneman en Job Greuter
wo 30 okt '24 20:15
wo 30 okt '24
20:15
  • wo 30 okt '24
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

De succesvolle off-Broadway musical ‘The Last Five Years’ komt naar Markant Theater Maashorst! Met een gloednieuwe versie door een bijna all-female team. Verwacht een ijzersterke cast, een eigentijdse vertaling én prachtige muziek. Dit is absoluut een musical die je wil meemaken!

The Last Five Years, geschreven en gecomponeerd door Jason Robert Brown, vertelt het verhaal over twee New Yorkers die in vijf jaar tijd van hevige liefde naar een break-up bewegen. Voor de twintigers ligt de wereld aan hun voeten; Actrice Cathy probeert haar plekje te veroveren in de theaterwereld, terwijl romanschrijver Jamie zijn eerste boek publiceert en aan de rand van groot succes staat. We volgen Jamies verhaal in chronologische volgorde, terwijl we Cathys verhaal juist achterstevoren beleven vanaf het einde van de turbulentie relatie. De paden kruisen elkaar slechts één keer, op hun bruiloft.

Zonder de oorspronkelijke tekst en de muziek uit het oog te verliezen, poogt NANOEK het verhaal een nieuwe female gaze mee te geven. Door deze spannende en frisse versie raakt dit herkenbare liefdesverhaal je recht in het hart.

NANOEK, de producent van ‘brave new musicals’, werd bejubeld in de pers en is meermaals bestempeld tot een verrijking voor het Nederlands musicalgenre. Met The Last Five Years brengt NANOEK voor het eerst een bestaande musical naar de theaters. En daar wil je bij zijn!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

NANOEK, precies wat de musicalwereld nodig heeft

Trouw

Credits

Regie door Anouk Beugels en Suzanne Heijdra, choreografie door Cody Schuitemaker, vertaling door Judith Boesen, tekst en muziek door Jason Robert Brown.