Fien & Teun De Musical (2+)

Circus op de Boerderij
Muzikale familievoorstelling
zo 27 apr '25 13:30
zo 27 apr '25
13:30
  • zo 27 apr '25
    13:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Het populaire boertje en boerinnetje, Fien en Teun, komen terug naar het theater met een spiksplinternieuwe voorstelling!

Na het grote succes van hun derde bioscoopfilm, is het vrolijke circusavontuur uit de film nu ook te beleven in het theater. Komt dat zien, komt dat zien! Zing en dans mee met alle liedjes en zet samen met Fien, Teun en alle dierenvriendjes de boel op zijn kop tijdens deze onvergetelijke familiemusical.

Het verhaal 
Sebastiaan het Varken is bijna jarig. Dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze gelijk wat de perfecte verrassing gaat zijn: ze gaan een circusvoorstelling maken! En Sebastiaan mag het niet weten, want anders is het geen verrassing meer.

Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun meteen heel hard oefenen, maar een circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk ... Kunnen Fien en Teun dit bijzondere feest ook écht geheimhouden? En zal het ze lukken om alle circusacts op tijd klaar te hebben?

Boerderij Experience
Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de theaterfoyer. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.