Een nacht in de Efteling

Spannend als een achtbaan die door een spinnenweb schiet - Voor iedereen boven de 1,20m
Een samensmelting van de Efteling en Jon van Eerds komedies
za 4 jan '25 19:30
za 4 jan '25
19:30
  • za 4 jan '25
    19:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

In deze hilarische voorstelling komen de wonderlijke wereld van de Efteling en de traditie van de komedies van Jon van Eerd samen tot een explosieve, unieke en onvergetelijke voorstelling. Met deze voorstelling neem je plaats in een achtbaan van te gekke situaties en dolkomische Harrie Vermeulen-achtige ontwikkelingen.

Een nacht in de Efteling is een unieke samensmelting van de betovering en verwondering uit de Efteling tot een hysterisch grappige achtbaan van idiote misverstanden, spannende achtervolgingen en kolderieke belevenissen zoals je die van Jon van Eerd gewend bent.

Wat gebeurt er als de zusjes Julia en Sophie op zoek gaan naar de waarheid tussen fantasie en werkelijkheid? Tijdens een nachtelijk avontuur belanden zij achter de poorten van de Efteling waar iets vreemds aan de hand is. Het lijkt wel alsof alles op zijn kop staat en niets meer klopt. De Fakir heeft hoogtevrees en kan niet meer op zijn tapijt vliegen. De klokken van Frau Schmeperling lopen niet meer omdat de muizen denken dat ze een olifant zijn. Roodkapje is op zoek naar haar ware identiteit. En in de ‘Danse Macabre’ zijn de geesten hun ritmegevoel kwijt. Wat gebeurt er als deze Eftelingbewoners zich in de talkshow van Eva Drienek moeten komen verantwoorden?

Er volgt een doldwaas en aanstekelijk komisch avontuur waarbij je meegenomen wordt in een opeenstapeling van misverstanden, briljante decorvondsten en uitdagende luchtkastelen.

Dit is de op hol geslagen wereld van de Efteling, zoals je de Efteling nog nooit hebt beleefd. De Efteling staat garant voor een wereld vol wonderen. De tekst en regie van Jon van Eerd staat garant voor een avond vol plezier en dagen napret.

Leuker dan TikTok, actueler dan Instagram en oprecht genieten! Eindelijk écht een voorstelling voor iedereen boven de 1 meter 20. En dat bij jou in het theater. Met onder andere Patrick Martens, Zjon Smaal, Suzanna Pleiter, Cathalijne de Sonnaville en Bente Stoelwinder.

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Script en regie door Jon van Eerd, decor door Joris van Veldhoven, kostuums door Carla de Kroon, licht door Uri Rapaport, muziek door Rene Mekelback. De cast bestaat uit Patrick Martens, Zjon Smaal, Suzanna Pleiter, Cathalijne de Sonnaville, Lars Vaessen en Bente Bo Stoelwinder.