Rosa da Silva

A vida Rosa
Persoonlijke voorstelling met luisterliedjes
do 24 okt '24 20:15
do 24 okt '24
20:15
  • do 24 okt '24
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Een persoonlijke muzikale voorstelling met een mix van mooie luisterliedjes. Muziek waarin de liefde van Rosa voor Americana en haar amor voor Bossanova duidelijk naar voren komt.

Straks ga ik genieten … Maar wanneer is straks? En hoe weet je of je aan het genieten bent? Na een tijd op een roze wolk te hebben geleefd, is Rosa weer geland. Sinds de geboorte van haar dochter vraagt ze zich af of ze tot nu toe wel haar eigen weg heeft bewandeld.

In ‘A vida rosa’ maakt Rosa je deelgenoot van deze zoektocht. Is het allemaal wel zo rooskleurig geworden als ze verwachtte? Natuurlijk passeren alle (goedbedoelde) adviezen van (niet) inspirerende mensen om haar heen de revue. Als het meezit, wordt er een nieuwe Rosa geboren.

Verwacht een persoonlijke muzikale voorstelling, met een mix van mooie luisterliedjes, geschreven door tekstschrijver Tim Teunissen en componist Sergio Escoda. Je ziet Rosa op haar kwetsbaarst, maar ook op haar strijdlustigst. Gewapend met ‘die stem!’, de beste stem in de kleinkunst.

Facts

  • Dit is Rosa haar tweede solovoorstelling. In 2019 won ze de jury- en publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. In 2021 ontving ze een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs.
  • Sergio Escoda is actief als componist, multi-instrumentalist, arrangeur en producer. Hij speelde in bekende bands als Di-Rect, EUT & REINDIER, zowel nationaal als internationaal. Als componist schrijft hij voor reclame, theater en cabaret. Ook componeerde hij o.a. BullyBully en samen met Tim Teunissen en Dook van Dijck de jeugdmusical Lady Charly.
  • Tim Teunissen is tekstschrijver, cabaretier en acteur. Hij won de persoonlijkheidsprijs op Cameretten en toerde met zijn solo SANDRA door het land. Als songwriter schreef hij onder anderen voor MEROL. Als acteur is hij te zien in verschillende films en series als If Yes, Okay en Vliegende Hollanders.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Rosa da Silva beschikt over het vermogen om recht naar de traanbuizen toe te zingen.

De Volkskrant

Credits

Tekst door Tim Teunissen, Rosa da Silva en Peer Wittenbols, muziek door Sergio Escoda, regie door Laurens Krispijn de Boer, muziek door Vera Marijt.

Bekijk onze theaterpakketten en -series: