Ernst en Bobbie (4+)

Doen maar wat
Winnaar van de Buma Kindermuziekprijs 2023
zo 15 dec '24
zo 15 dec '24
Ernst en Bobbie vieren hun vrije tijd op een prachtig en lieflijk vakantie-eiland. Ze gaan minigolfen en willen varen met hun zeilbootje. Maar dan slaat het noodlot toe: de boot vaart per ongeluk weg zonder dat er iemand inzit.

Ernst en Bobbie gaan achter de boot aan en verzeilen vervolgens in een hilarisch avontuur dat eindigt in het Tsjechische Gletschûh Witschûh. Ook komen ze onderweg een populair YouTube-duo tegen ‘Gertjûh en Bertjûh’. Of dit allemaal goed afloopt? Kom het zien deze nieuwste en meest hilarische theatershow.

De Ernst en Bobbie theatershow is een doldwaas avontuur met het populairste kinderduo van Nederland. Deze grappige en muzikale voorstelling is voor jong en oud een feest, waarbij de kinderen en ouders maximaal worden betrokken bij het verhaal. Ook komen alle grote hits van het duo tijdens dit 70 minuten durende avontuur voorbij.

Het is het meest persoonlijke verhaal van de makers achter Ernst en Bobbie. Stiekem leren de kinderen in de zaal over het verschil tussen wat echt is en niet echt is op YouTube en andere socialmediakanalen.

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn? En wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Oorspronkelijk script door Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende. Liedteksten door Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, muziek door Gert-Jan van den Ende, regie door Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, geproduceerd door Trend Media, tourneeplanning en publiciteitsmateriaal door Senf Theater, Delft.