Woezel & Pip (2+)

Sprookjes uit de Tovertuin
Samen zingen en dansen tijdens het sprookjesfeest voor de allerkleinsten
do 2 jan '25 13:30
do 2 jan '25
13:30
  • do 2 jan '25
    13:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

De liefste hondjes Woezel en Pip komen terug naar het theater! Na het succes van onder meer de familieshows Woezel & Pip Sing-a-Long en Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos, nemen de hondjes je opnieuw mee naar een wereld vol magie en plezier. In de gloednieuwe muzikale theatertour Woezel & Pip Sprookjes uit de Tovertuin wordt er een écht sprookjesfeest gevierd!

Nadat de Wijze Varen heeft voorgelezen uit het bijzondere sprookjesboek, komen Woezel en Pip op een idee! Voor de verjaardag van de Wijze Varen gaan ze hem verrassen met een sprookjesoptreden. Ze duiken in de verkleedkist en bouwen een écht theater met natuurlijk een toneel en rode gordijnen. En dan wordt het tijd om te oefenen. Maar welk sprookje gaan ze opvoeren?

Woezel, Pip, Charlie en Buurpoes hebben allemaal hun eigen favoriete sprookje. Gelukkig heeft Molletje een goed plan: ze gaan het lievelingssprookje van de Wijze Varen kiezen. Maar hoe ging dat sprookje ook alweer?

Kom jij ook langs op het magische sprookjesfeestje? De kleintjes kunnen tijdens de show samen met vriendjes zingen en dansen op de leukste en vrolijkste liedjes van Woezel & Pip. Dit nieuwe theateravontuur is het meest vrolijke theateruitje voor alle kindjes vanaf 2 jaar.

Verkleedfeest en meet & greet! Om er een echt feest van te maken zouden Woezel en Pip het heel leuk vinden als al hun theatervriendjes verkleed de voorstelling bezoeken. Vóór en na de voorstelling kunnen alle vriendjes hun mooiste kleurwerkje maken in de theaterfoyer. Na afloop van de voorstelling komen Woezel, Pip en hun vriendjes naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn? En wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Geproduceerd door Van Hoorne Studios
Gespeeld door Woezel, Pip, Buurpoes, Charlie en anderen
Geregisseerd door Mark Haayema.