De Kleine Zeemeermin (4+)

Musical met Natascha Molly als De Kleine Zeemeermin
Neem een duik in de prachtige onderwaterwereld van De Kleine Zeemeermin
zo 10 nov '24 13:30
zo 10 nov '24
13:30
  • zo 10 nov '24
    13:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Vaar mee op de swingende muziekgolven en duik diep in de prachtige onderwaterwereld van de Kleine Zeemeermin! Met prachtige decors en kostuums en natuurlijk een spat humor in het verhaal, is dit de meest spetterende sprookjesmusical voor de hele familie!

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Bij een hevige storm redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en ze wil niets liever dan bij hem zijn, maar zij woont in de zee en hij op het land!

Ze gaat op zoek naar iemand die kan helpen haar wens te vervullen. Maar, ze krijgt alleen hulp in ruil voor haar stem! En wat als blijkt dat haar stem het enige is wat de prins zich kan herinneren van de Kleine Zeemeermin … Zal het haar lukken hem ooit weer te zien?

Doe mee met de verkleedwedstrijd en ga op de foto!
Meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd, kom verkleed naar de voorstelling en maak kans op een betoverende prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle helden uit de show ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer.

Over Van Hoorne Studios
Al vele jaren zijn de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Studios een groot succes bij kinderen en hun familie. Na in zowel 2022 als 2023 bekroond te zijn met de Award voor Beste Familiemusical, kan het niet anders dan dat ook De Kleine Zeemeermin een onvergetelijke ervaring wordt.

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Geproduceerd door Van Hoorne Studios
Gespeeld door Natascha Molly, Stijn Mac Gillavry e.a.
Regie door Bas Groeneberg.

Bekijk onze theaterpakketten en -series: