Pink Project The Band

The story of Floyd
Een eerbetoon aan Pink Floyd
za 22 mrt '25 20:15
za 22 mrt '25
20:15
  • za 22 mrt '25
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Pink Project The Band bestaat dit seizoen alweer 30 jaar. Daarmee is het de oudste en meest toonaangevende Pink Floyd-tribute van Europa. Dit speciale jubileum wordt uitgebreid, live on stage, gevierd met The story of Floyd-tour!

The story of Floyd is een livedocumentaire waarbij het intrigerende verhaal van vijf decennia Pink Floyd wordt verteld. De basis is en blijft uiteraard de prachtige muziek in de hoogwaardige live uitvoering van Pink Project.

De uitleg van de boodschap en achtergrond van de iconische albums, bandperikelen en songs zorgen voor een intense ervaring voor het publiek en de band. Uiteraard omlijst met een fantastisch geluid, quadrafonische sound effects, een prachtige lichtshow en indrukwekkende visuals.

Een theaterconcert dat je niet wil missen!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Geproduceerd door Pink Project The Band
Muziek door Charles Dehue, Ruud Verwijk, Jason Waasdorp, Arjan van Iperen, Giovanni Pepe, Hans Hendrik, Konstantin Illiev, Jacqueline vd Heiden en Angeline van Rossum