Big Band & Vocals Maashorst

Big Band & Vocals Maashorst met als gast: The Dutch Tenors & Maurice Monet
40 years of shared memories
za 5 okt '24 20:00 - 22:45
za 5 okt '24
20:00 - 22:45
  • za 5 okt '24
    20:00 - 22:45
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Al 40 jaar spelen de leden van Big Band & Vocals Maashorst de meest uiteenlopende muziekstukken. Van indrukwekkende filmmuziek tot smoothy jazz en op een niveau die een ieder regelmatig nog doet verrassen. In de loop der jaren is de naam een aantal keren gewijzigd maar dit mocht de pret en kwaliteit niet drukken. Dirigent Jo Schins richtte in 1984 de band op en heeft sindsdien ook een aantal bekende zangers begeleid waaronder Lee Towers en Albert West.

Big Band & Vocals Maashorst bestaat uit 21 muzikanten en twee vaste vocalisten. De muziek zit in het bloed, want naast Liesbeth, zingt ook zoon Sander als vaste vocalist mee. Zij nemen u vanavond mee op deze muzikale reis: 40 years of shared memories.

Daar waar Jo de muzikanten aanstuurde, gaf Liesbeth zangles en zong mee met de diversiteit aan muziek. Inmiddels zijn er diverse talenten flink aan de weg aan het timmeren, trots zijn wij dan ook dat tijdens dit muziekspektakel oud- leerlingen als Maurice Monet en Dirk van de Brand ( The Dutch Tenors) als gast meewerken aan dit jubileumconcert.

Want dat doet muziek! Muziek verbindt, verbaasd en ontroert. En dat is precies wat er gaat gebeuren deze avond. Herkenbare muziekstukken die u zullen meenemen in de tijd, en u verbaasd doen staan. Met maar liefst 4 nummers zullen zowel Maurice Monet als The Dutch Tenors de hele avond door het programma verdeeld worden. U hoeft niet stil te zitten, en wilt u meezingen, doe dat dan gerust, want samen is zoveel leuker.

Een avond vol gezelligheid, herkenbaarheid en vooral ook dankbaarheid; Kortom, een avond om niet snel te vergeten.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.