De Notenkraker

Charkov City Ballet
Sprookjesballet op muziek van Tsjaikovski
vr 3 jan '25 19:15
vr 3 jan '25
19:15
  • vr 3 jan '25
    19:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

De Notenkraker is een prachtige klassieke uitvoering die de harten van jong en oud keer op keer verovert. De fabuleuze muziek van Tsjaikovski, de virtuoze danspartijen, het schitterende ‘corps de ballet’ maken dit prachtige ballet tot een magische kerstvoorstelling voor de hele familie.

De Notenkraker vertelt het verhaal van Clara die op kerstavond een notenkrakerpop ontvangt. In haar droom beleeft zij spannende avonturen samen met de Notenkraker.

Het Charkov City Ballet brengt wereldberoemde titels naar de Nederlandse theaters en combineert vernieuwing met ambacht, historie en liefde voor theater. Het Charkov City Ballet zorgt voor een constante mogelijkheid om klassieke titels op hoog niveau in het theater te ervaren!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Oorspronkelijk choreografie door Marius Petipa en Lev Ivanov, muziek door Pjotr Iljitsj Tsjaikovski. Gebaseerd op Het sprookje van E.T.A. Hoffman, tourneeplanning en publiciteitsmateriaal door Senf Theater, Delft.