Bee Gees Forever

You should be dancing
Winnaars van het SBS 6-programma The Tribute: Battle of The Bands
za 20 jul '24 20:00
za 20 jul '24
20:00
  • za 20 jul '24
    20:00
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Bee Gees Forever, de gevierde winnaars van het SBS 6-programma The Tribute: Battle of The Bands, geven een swingende show in onze evenementenzaal!

Je leest het goed; naast de twee uitverkochte voorstellingen in ons theater in het verschiet, komen de heren ook voor een avond ‘voetjes-van-de-vloer’ naar Uden. Op zaterdag 20 juli neemt Bee Gees Forever je mee in hun muzikale reis langs de grootste discohits, zwijmelnummers en stevige rocksongs.

Bee Gees Forever is de band die het legendarische oeuvre van de gebroeders Gibb nieuw leven inblaast. Na hun glansrijke overwinning van The Tribute, staan ze dit jaar op alle grote podia van het land om het publiek naar de hoogtepunten van de jaren '70 en '80 te brengen. Zet je dansschoenen klaar en bereid je voor op een avond vol onvergetelijke momenten.

Leuk extraatje: het voorprogramma en de afterparty zullen verzorgd worden door Roland de Winter met zijn Dance Clip Classics. Bestel nu snel je kaarten!

Staconcert 
De shows in de evenementenzaal zijn staand. We hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

20:00 uur Deuren open
20:00 uur Voorprogramma
21:00  uur Bee Gees Forever
22:30 uur Afterparty