Brandweerman Sam Live! (2+)

Avontuur op Dino Eiland
Vlammende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties!
za 12 apr '25 15:00
za 12 apr '25
15:00
  • za 12 apr '25
    15:00
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, commandant Staal, Norbert Puk, Mandy en professor Pekel. En beleef een vlammende voorstelling vol dans, zang, humor, een spannende zoektocht en gewaagde reddingsacties.

Wanneer professor Pekel een écht oud dino-ei vindt, denkt hij dat er ook andere resten van dino’s op het eiland liggen. Tijd om Brandweerman Sam in te schakelen! Piekepolder Eiland wordt omgedoopt tot Dino Eiland; Brandweerman Sam en het brandweerteam maken zich klaar voor verder onderzoek. Mandy sluit zich aan bij de zoektocht, vastbesloten om het beste nieuwsverslag ooit te schrijven.

Na even aandringen mag ook de nieuwsgierige Norbert Puk meedoen aan de zoektocht, samen met de assistent van professor Pekel. Maar al snel raken de twee in de problemen en komen ze vast te zitten in een eeuwenoude, onontdekte grot! Het is er donker en stil.

Op zoek naar een weg om uit de grot te komen, doen ze hun zaklamp aan. Wat is dat? Zijn dat dino-botten? Als ze hun vondst beter bekijken, valt er licht op het vergrootglas en ontstaat er brand. O nee! Lukt het Sam en zijn team om Norbert en de assistent van professor Pekel op tijd te redden uit de grot?

Knutsel jouw mooiste dino! Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten in de theaterfoyer hun mooiste dino-knutselwerkje versieren in de Brandweerman Sam knutselhoek. Daarnaast nodigt Brandweerman Sam alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweer of misschien wel als echte onderzoeker naar het theater te komen.

Meet & greet

Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en het brandweerteam natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet met leuke foto. 

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn? En wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Geproduceerd door Van Hoorne Studios
Gespeeld door Brandweerman Sam, Commandant Staal, Norbert Puk, Elvis, Mandy e.a., regie door Stijn Mac Gillavry.