Dai Carter

Mentale Kracht
Leer meer over jezelf en jouw mentale kracht
wo 2 apr '25 20:15
wo 2 apr '25
20:15
  • wo 2 apr '25
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

In zijn theatercollege neemt Dai het publiek mee door spannende verhalen uit zijn tijd als commando, ondersteund met nooit eerder vertoond eigen beeldmateriaal. Deze verhalen koppelt hij aan mentale kracht, weerbaarheid en veerkracht, de thema’s uit zijn boeken.

Na een avond met Dai ga je naar huis met concrete handvatten om je mentaal krachtiger te voelen en beter te weten hoe je jouw kracht kunt inzetten. Voor jezelf én anderen. Daarnaast heb je als publiek een actieve rol in de voorstelling! Denk aan oefeningen als Tactical Breathing en de mogelijkheid om vragen te stellen aan het eind.

Op zijn zeventiende koos Dai Carter voor een leven als militair. Toen hij achttien was, ging hij voor de eerste keer op missie naar Afghanistan. Het was zijn doel om commando te worden; op twintigjarige leeftijd rondde hij de loodzware commando-opleiding af. Daar begon zijn carrière bij de Nederlandse Special Forces. Hij diende tien jaar bij het Korps Commandotroepen en ging acht keer op missie naar verschillende conflictgebieden.

Dai heeft als Special Forces Medic altijd een diepe interesse gehad in de fysiologie, psychologie, biologie en neurologie. Door de jaren heen heeft hij veel kennis opgebouwd op het gebied van mentale kracht. Hij wil deze kennis graag delen met een groter publiek en schreef er een boek over, inmiddels een bestseller.

Dai traint als hoofdinstructeur al enkele seizoenen de mentale kracht van burgers in het succesvolle tv-programma Kamp van Koningsbrugge. Hij heeft een model ontwikkeld waarmee organisaties en individuen hun mentale kracht kunnen versterken. In het voorjaar van 2023 is zijn tweede boek verschenen: Mentale Kracht.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.