De Tijdreiziger (6+)

Nigel Otermans
Spectaculaire illusies en prachtige muziek
zo 23 mrt '25 15:00
zo 23 mrt '25
15:00
  • zo 23 mrt '25
    15:00
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Stap in de magische wereld van prijswinnend illusionist Nigel Otermans. De Tijdreiziger is een voorstelling met spectaculaire illusies en prachtige muziek. Beleef een geweldige avond uit met het hele gezin!

In zijn nieuwe show maken Nigel en zijn Wonder Girls een betoverende reis door de tijd, met meer dan twintig grote illusies! Nigel krijgt een mysterieuze kist die een tijdmachine blijkt te zijn. Hij reist terug en vooruit in de tijd: naar onder meer de middeleeuwen, toen goochelen ten strengste verboden was. Naar de jaren ‘50, toen het variété zijn gloriejaren beleefde. En naar de toekomst om te ontdekken hoe er dan gegoocheld wordt. Lukt het Nigel daarna nog wel om in onze tijd terug te komen?

Over Nigel Otermans
Op 11-jarige leeftijd raakte de in Maastricht geboren Nigel Otermans (2001) in de ban van goochelen. Daarna ging er geen dag voorbij zonder een illusie. In 2019 werd hij Nederlands Jeugdkampioen Toneelgoochelen en in 2022 Nederlands Kampioen Illusionisme tijdens de Nederlandse Magische Unie-Goochelwedstrijd voor volwassenen. Televisieprogramma’s waaronder HLF8, BEAU en Game of Talents nodigden hem uit. Van 2021 tot en met 2023 speelde hij in Openluchttheater Valkenburg illusieshows die door pers en publiek juichend werden ontvangen. In december 2023 speelde Nigel met zijn team bijna dagelijks vier shows in Lissabon waar hij onderdeel was van het Kerst Circus. 2024-2025 gaat hij op tournee met de flitsende familievoorstelling De Tijdreiziger.

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Op dit moment is Nigel het grootste talent in zijn categorie

Hans Klok, jurylid Nederlandse Magische Unie-Goochelwedstrijd