NEEhoorn (7+)

De brutaalste musical van het jaar
Gebaseerd op het populaire kinderboek van Marc-Uwe Kling en Astrid Henn
zo 1 jun '25 14:00
zo 1 jun '25
14:00
  • zo 1 jun '25
    14:00
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Iedereen voelt zich weleens niet op zijn plek, maar als jij je zelfs in het paradijs niet thuis voelt, waar moet je dan nog naartoe? Laat je meevoeren in het betoverende universum van de NEEhoorn en zijn vrienden.

De WATbeer die soms niet hoort en soms niet luistert, de brutale KUS-m’n-KONT-hond en de WELLES-prinses die altijd gelijk wil hebben. Samen gaan ze op zoek naar het mysterieuze NERGENS.

De NEEhoorn is een brutale musical voor kinderen die durven te dromen, én een feest der herkenning voor (groot)ouders met een kleine eigenwijze NEEhoorn thuis. Bovendien valt er voor een grote broer en/of zus ook veel te lachen. De muziek, speciaal gecreëerd door het dynamische hiphopcollectief DIEHELEDING, maakt het een energieke voorstelling voor het hele gezin. Met liedjes die extreem goed in je hoofd blijven hangen.

Laat je verrassen door de ondeugende humor van de NEEhoorn en Peter Heerschop in dit filosofische avontuur over chagrijn, vriendschap en erbij horen.

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn? En wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Geproduceerd door Bos Theaterproducties en Inge Bos
Regie door Naomi van der Linden
Regie-assistentie door Lichelle van der Zijl
Script door Peter Heerschop
De cast bestaat uit Iris Bakker, Daniëlle Deddens, Max Laros en Lucas Schilperoort
Muziek door DIEHELEDING
Decor en kostuumontwerp door Anouk van Schie
Lichtontwerp door Jordy Veenstra
Technisch producent Jeroen Frijters - Events Light