Mo Bicep

The Mo Flow Show
Mo heeft één doel: jouw leven maximaliseren
za 9 nov '24 20:15
za 9 nov '24
20:15
  • za 9 nov '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

 

Influencer, ondernemer en inspirator Mo Bicep deelt op interactieve wijze zijn inzichten over het optimaliseren van je leven. Met zijn indrukwekkende werkethiek en een bereik van 500.000 volgers, leidt Mo een internationaal bedrijf met een miljoenenomzet. Zijn ultieme droom en doel? Miljoenen mensen inspireren.

Samen met presentator, illusionist en ondernemer Niels Houtepen gaat Mo in gesprek over hoogte- en dieptepunten, dromen en ambities. Hij deelt zijn 10 belangrijkste tips om het maximale uit het leven te halen. In deze interactieve show krijg jij de kans om vragen te stellen en zo het gesprek mede te sturen. Elke show ontvangt Mo een speciale mystery guest: een influencer, topsporter, artiest of ondernemer.

De Mo Flow Show belooft een energieke avond die jou inspireert om het maximale uit je leven te halen. Na afloop verlaat je de zaal met één missie in gedachten: je leven maximaliseren.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.