Maarten Oversier

Oerzaken en familieINstellingen
Lezing over de verbondenheid met onze voorouders
di 12 nov '24 19:30 - 22:30
di 12 nov '24
19:30 - 22:30
  • di 12 nov '24
    19:30 - 22:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Regresssie- en reïncarnatietherapeut en auteur van de bestseller ‘Bestaansrecht’ Maarten Oversier vertelt het verhaal ‘Thuis in het voorouderlijk huis’. Een avond over je beseffen welke rol je voorouders nog steeds in jouw leven spelen.

De mate van verbondenheid met onze voorouders – degenen wiens paden we volgen – is niet alleen dieper dan we beseffen, maar wordt ook bepaald door natuurlijke wetten. Ons DNA wordt mede gevormd door de omstandigheden die zij hebben ervaren tijdens hun leven. 

Dit fenomeen – bekend als epigenetica – is inmiddels wetenschappelijk bewezen. Het begrijpen en verwerken van deze ‘oerzaken’, refererend aan het vaak pijnlijke en onopgeloste verleden, stelt ons in staat de oorsprong van familiepatronen, gedragscodes, speciale thema's en geheimen te doorgronden. Hierdoor komen we concreet in contact met onze voorouders en dus ook met onszelf, wat leidt tot een hereniging op diep niveau.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Deze voorstelling bevat een pauze. Consumpties zijn niet bij de kaartprijs inbegrepen.