De wereld rond!

Dansschool Rowie
za 15 jun '24
za 15 jun '24
De dansers van Stichting dansschool Rowie hebben afgelopen jaar hard gewerkt om een gave show neer te zetten voor jullie. Ze nemen jullie op zaterdag 15 juni graag mee op een reis rond de wereld!

Tijdens de reis moeten ze verschillende keuzes maken. Met welk vervoersmiddel zullen zij de reis over de wereld gaan maken? Met de auto, het vliegtuig of per boot?

Ze komen in aanraking met allemaal verschillende gerechten uit de verschillende landen en maken hierbij kennis met de nieuwste delicatessen zoals chocolade, toetjes en verschillende vruchten.
Tijdens het bezoek aan verschillende landen en werelddelen staan ze ook even stil bij alles wat de natuur te bieden heeft en beseffen zich hoe belangrijk het eigenlijk is om zuinig te zijn op het milieu.
De reis rond de wereld is niet genoeg, ze gaan ook de ruimte in! In het universum is hartstikke veel te zien en te beleven zoals dansen in het donker en onder de sterren.

Er wordt kennisgemaakt met allerlei verschillende dansstijlen uit alle delen van de wereld. Zorg dat je erbij bent tijdens deze avontuurlijke, spectaculaire en mooie dansreis: 'De wereld rond!'

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.