Tjitske Reidinga

Portret
Een poëtische, muzikale onewomen-show
di 26 nov '24 20:15
di 26 nov '24
20:15
  • di 26 nov '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

 

Tjitske Reidinga wilde iets liefs, iets grappigs, iets magisch maken. Een onewomen-show. Een hilarische inkijk in de gedachten van een vrouw, een doodgewone vrouw, met een uitzonderlijk leven. Zoals we dat allemaal hebben.

Ongefilterd en doordrenkt van haar droge humor probeert ze grip te krijgen op het leven dat steeds maar weer geleefd moet worden.

Over de rollen die je speelt of toebedeeld krijgt, over niet precies weten wat je rol nog is in het leven en over uiteindelijk jezelf vinden in al die wonderlijke varianten bij elkaar. We tuimelen door de dagen en leren lachen om onszelf. Hoe wij allemaal op onze eigen manier zoeken, magisch denken, fantaseren, hulp vragen of zelf de slingers ophangen.

In Tjitskes poëtische, muzikale voorstelling kun je troost vinden of de opluchting van de slappe lach. Portret is een ode aan het theater, de fantasie en het kleine leven.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Portret is een voorstelling die Tjitske Reidinga met trots mag bijschrijven in haar schriftje.

TROUW ★ ★ ★ ★

Credits

Piano en additionele muziek door Jeroen Sleyfer
Tekst door Tjitske Reidinga, Martine Bakker en Corien van der Zwaag
Eindregie door Corien van der Zwaag
Staging en montage door Daan Wijnands
Lichtontwerp door Marc Heinz en Wout Panis
Geluidsontwerp door Jan Jongenotter
Kostuumontwerp door Sofie Huybrechts.