Sonja Barend

Gebaseerd op haar bestseller: Je Ziet Mij Nooit Meer Terug
Met Angela Schijf als Sonja Barend
vr 14 mrt '25 20:15
vr 14 mrt '25
20:15
  • vr 14 mrt '25
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

In deze toneelvoorstelling gaat de populaire talkshow-host Sonja Barend, gespeeld door Angela Schijf, de confrontatie aan met de spoken in haar leven: de vragen zonder antwoord.

Live op televisie. De Rode Hoed vol publiek. De openingstune klinkt. Sonja is gestart. Onverschrokken kruist ze vanavond de degens met de criticus die haar al jaren neersabelt in de krant. Aan de talkshowtafel durft ze altijd alles te vragen, ook aan deze gast die nodig op z’n nummer gezet moet worden. Maar thuis aan de keukentafel krijgt Sonja de wezenlijke vragen aan haar moeder niet gesteld. Spreken over het gruwelijke lot van haar Joodse vader in de oorlog lijkt onmogelijk.

Na de spektakelmusicals Dagboek van een Herdershond en Het was Zondag in het Zuiden keert Servé Hermans terug naar de grote zalen van de theaters. Sonja is de vierde samenwerking van Angela Schijf en Hermans. Een pleidooi voor het stellen van vragen. Een ode aan het gesprek. Onverbiddelijk, onverschrokken. Sonja Barend!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Regie door Servé Hermans, tekst geschreven door Annet Bremen, gespeeld door onder anderen Angela Schijf, geproduceerd door Senf Producties en Toneelgroep Maastricht.