Max van den Burg

Tijd voor Max
Theatrale en fantasievolle onemanshow
di 19 nov '24 20:15
di 19 nov '24
20:15
  • di 19 nov '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Grote kans dat je Max het afgelopen jaar langs hebt zien komen op social media, met zijn meesterlijke imitaties van kandidaten van B&B Vol Liefde, Married At First Sight, en andere tv-programma’s. Op social media is hij een instant succes, maar live op het theaterpodium is hij al jaren op zijn állerbest.

In theatrale en fantasievolle onemanshows, weet Max met absurde verhalen, rake types, spot-on imitaties, de mafste muzikale parodieën en herkenbare moderne dilemma’s zijn publiek iedere keer te vermaken.

In zijn nieuwste show Tijd voor Max vraagt hij zich af waar zijn succes op social media nu eigenlijk allemaal toe leidt. En hoe je tegenwoordig met al die schermpjes om je heen nog tijd voor jezelf vindt. En óf je jezelf überhaupt nog wel vindt.

Met zijn unieke comedystijl, dynamische theaterpersoonlijkheid en gezonde tegendraadsheid, zorgt Max voor een heerlijke cabaretavond vol herkenning en hilariteit. Heb je Max nog niet live gezien? Wees er dan snel bij, want het is nú Tijd Voor Max!

Over Max
Max van den Burg (Eindhoven, 1971) maakte sinds het winnen van de publieksprijs op het Camerettenfestival in 2008, muzikale en theatrale cabaretprogramma’s waarin het showelement, zijn oprechte verwondering en een vrolijke boosheid over alles om ons heen, samenkomen in een prikkelende, gevarieerde en altijd verrassende cabaretmix.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.