Een Rits Te Ver 2.0

Pretpakhuis - Jon van Eerd
Pretpakhuis
wo 8 jan '25 20:15
wo 8 jan '25
20:15
  • wo 8 jan '25
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Harrie is terug. En hoe! In een hilarische voorstelling die zich rond een dolkomisch verhaal op camping de Wielewaal afspeelt, volledig in een nieuw jasje gestoken. Nóg sneller, grappiger en hysterischer. En helemaal van deze tijd! Jon van Eerd laat zich als tekstschrijver en regisseur weer van zijn beste en vooral vertrouwde kant zien.

Iemand is met een duivels plan bezig om de camping van Harrie Vermeulen zwart te maken. Daarom komt de inspectie van de gemeente de stand van zaken opnemen. Harrie en zijn dochter vrezen het ergste en zullen alles doen om de strenge inspecteur in de watten te leggen.

Maar wie is nou eigenlijk die inspecteur? Is het de ordinaire schreeuwlelijk die vanuit haar tent de boel op stelten zet? Is het de man die zich voordoet als iemand die vogels bestudeert? Of is het toch de chagrijnige vrouw met haar clipbord. Wie het in ieder geval niet is, is de Russische domkop Igor. Hij is vooral verantwoordelijk voor het mislukken van alle plannen van Harrie. Als de inspectrice door toedoen van Harrie haar geheugen verliest en Harrie doet alsof zij zijn vrouw is, zijn de rapen pas echt gaar.

De voorstelling staat garant voor een kolderieke avond waarvan je nog dagenlang, blauw van het lachen, plezier zult hebben. Dacht je dat Harrie niet meer terug zou komen? Dan mag je deze voorstelling niet missen! Met een fantastische cast die meester is in dit genre. Met onder anderen Marjolijn Touw, Margo Dames, Arie Cupé, Dick Cohen en Joey Schalker in de rol van Harrie Vermeulen.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Fotografie door Axel Drenth
Script en regie door Jon van Eerd
Decor door Marjolein Ettema
Licht door Wannes van der Meer
Kostuums door Arno Bressers
Geproduceerd door Pretpakhuis
Gespeeld door Joey Schalker, Marolijn Touw, Arie Cupé, Margo Dames, Dick Cohen e.a.