Mon Amour

The Story of BZN
Een reis langs de grootste hits van Volendams meest succesvolle band ooit
do 24 okt '24 20:15
do 24 okt '24
20:15
  • do 24 okt '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

BZN is een ware muzieklegende! Met meer dan tachtig gouden en platina platen wereldwijd, decennialang volle theaterzalen en ontelbare optredens van Groningen tot Kaapstad.

Maak een nostalgische reis langs de grootste hits van Volendams meest succesvolle band aller tijden: BZN. Deze legendarische groep heeft de Nederlandse muziekscene decennialang gedomineerd met onvergetelijke melodieën en tijdloze nummers. Een feest der herkenning voor fans van alle leeftijden, bij wie de muziek van BZN een blijvende indruk heeft achtergelaten.

Van klassiekers als Mon Amour tot nummers als The Old Calahan en Just an Illusion: de muziek van BZN blijft mensen verbinden en ontroeren. Met hun kenmerkende sound en charismatische optredens hebben de muzikanten een onuitwisbare stempel gedrukt op de Nederlandse muziekgeschiedenis. BZN blijft een symbool van trots en succes, en hun erfenis leeft voort in elke noot die gespeeld wordt.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.