Loulou & Lou’s Swingende Sprookjeswereld (2+)

Muziekvoorstelling voor de kleinste oortjes
Ontdek de mooie wereld van muziek en verbeelding
wo 23 okt '24 11:00
wo 23 okt '24
11:00
  • wo 23 okt '24
    11:00
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Hallo! Wij zijn Loulou & Lou. Wij maken muziek in alle stijlen: van jazz tot klassiek en rock tot reggae. Én we maken verhalen: bekende sprookjes en eigen avonturen. Meer dan 200.000 gespitste oortjes luisteren per maand naar ons op Spotify en Youtube. Óf je kent ons van de swingende muziekshows in o.a. Tivoli en Concertgebouw natuurlijk!

 

En nu… Hebben we iets nieuws: Loulou & Lou’s Swingende Sprookjeswereld. Dat zijn twee van onze leukste dingen, in één! Vrolijke sprookjes. En mooie muziek.

Duik met ons mee, in het universum van Arabische Nachten, Roodkapje in het Dierenbos en vrolijke prinsen op grote paddestoel… – eh witte paarden. Met rode stippen. Toch?

Een vrolijke theatermuziekvoorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar. Met live artiesten en acteurs, om de kleinste oortjes en harten te laten zien en horen hoe bijzonder muziek en verbeelding zijn. Ga je mee, naar onze Swingende Sprookjeswereld?

Het populaire kindermuziekplatform Loulou & Lou telt meer dan 300 miljoen streams van hun muziek, verhalen, meditaties & meer voor kinderen. Muziek staat voorop, en nemen ze uiterst serieus. Altijd live, met de beste muzikanten. Juist voor de kleinsten. Verwacht een swingend verhalend concert voor het hele gezin met live band, vocalisten en acteurs.

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn? En wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Leukste kindervoorstelling ooit! Echt heeeel leuk! Grappig, mooi gezongen, leuk zo’n liveband en een vrouw op de bas. Love it! Mijn peuter was verdrietig toen het afgelopen was…

@mamaliesen