Big Fish de musical

Brabants Musical Theater
Spectaculaire Broadway-familiemusical
za 12 okt '24 20:15
za 12 okt '24
20:15
  • za 12 okt '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

BMT Producties pakt opnieuw groots uit met de spectaculaire Broadway-familiemusical Big Fish. Een gloednieuwe Nederlandse vertaling van André van Hest.

Big Fish neemt je mee in het grootser-dan-grootse verhaal van Edward Bloom. Een man die een buitengewoon leven leidt, als we zijn fantastische verhalen mogen geloven. Vol enthousiasme vertelt hij zijn zoon Will over al zijn spectaculaire avonturen vol heksen, weerwolven, reuzen en een echte zeemeermin. 

Wanneer Will op het punt staat zelf een kind te krijgen en op datzelfde moment zijn vaders gezondheid snel achteruitgaat, hoopt hij zijn vader oprecht beter te leren kennen. Was hij alleen maar een enorme fantast? Of schuilt er toch ergens een kern van waarheid in alle heldenverhalen?

Deze musical is geschikt voor alle leeftijden. Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Regie door André van Hest, vocal coaching door Sofie Dirkx, choreografie door Ariste Alosery, live-orkest onder muzikale leiding van Sander Vredenborg.