Queen must go on

Greatest hits (Deel 1)
Theatershow waarin het bestverkochte album van Queen centraal staat!
zo 22 dec '24 20:15
zo 22 dec '24
20:15
  • zo 22 dec '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Queen Must Go On heeft nauwelijks nog een introductie nodig. Na hun overwinning in het eerste seizoen van het populaire programma The Tribute - Battle of the Bands, werd de band al snel een begrip in Nederland. Met zinderende optredens op festivals en een uitverkochte show in de Ziggo Dome wist QMGO het Nederlandse publiek te betoveren met hun energieke performances. Dit leidde tot een succesvolle theatertour die eveneens uitverkocht raakte.

Dit seizoen maakt de band een terugkeer met een gloednieuwe show. Zoals de titel al suggereert, zal deze onder andere het iconische album Queen Greatest Hits (Deel 1) integraal uitvoeren. De band blijft opnieuw trouw aan de originele albumversies. Met de kenmerkende sound en de krachtige vocalen van leadzanger Ward Palmen, stelt QMGO de lat opnieuw hoog.

Met veel enthousiasme nemen de bandleden het publiek tijdens deze voorstelling mee in hun creatieve proces. Het meestverkochte album van Queen, Greatest Hits (Deel 1), staat hierbij centraal. Voor zowel fans van Queen als liefhebbers van live muziek is deze show een absolute must-see. Voor degenen die nog twijfelen: wacht niet te lang om deze unieke studiosessie bij te wonen!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

De band bestaat uit Ward Palmen (Freddie Mercury), Ralph Derksen (Brian May), Geert Horvers (John Deacon) en Dennis Meentz (Roger Taylor).